Csokoládé tervező
Élje át Ön is az egyedi csokoládé készítés élményét!
1. lépés: Válassza ki az alapcsokoládét -:étcsokoládé, tejcsokoládé, vagy fehércsokoládé
2. lépés: Válasszon a különböző feltétek közül
3. lépés: Adja hozzá a kosárhoz
4. lépés: Válassza ki az átvétel és a fizetés módját
Egyedi tervezésû csokoládéját maximum 5-7 munkanapon belül házhoz szállítjuk, de lehetőség van arra is, hogy személyesen vegye át chocolateriánkban.
Egy csokoládéra maximum öt feltét választható.
Minimum 10 tábla vásárlása esetén egy különleges csokoládé kreációval lepjük meg Önt!
Remélem sok örömét leli majd különleges csokoládéinkban !
Összeállítás:
Csokoládé feltétek:
Borbon vaníliában gazdag, 100% kakóvajból készült, krémes fehércsokoládé, mely válogatott minőségű kakaóbabból készült.
Az equadori kakaóbab zamatával rendelkezik ez a krémes tejcsokoládé mely az egzotikus gyümölcsök és fűszerek ízét hordozza.
Madagaszkári kakóbabból, hozzáadott cukor felhasználása nélkül készült étcsokoládé gyümölcsös, virágos, enyhén savas ízjegyekkel. A megszokott madagaszkári citrusokhoz képest ebben a táblában inkább a szilvás és cseresznyés ízek dominálnak.Az átlagosnál hosszabb ideig tartó konsírozásnak köszönhetően egy nagyon harmonikus ízvilágú csokoládét sikerült megalkotni.
A mazsola az egymagvú vagy magvatlan,magas cukortartalmú szőlőfajták aszalt bogyója,mely páratlan gazdag íz élményt biztosít.
A csokoládé édes zamata, és a fekete áfonya savanykás íze páratlan íz élményt nyújt, melyet a feketés-kék színével esztétikai élménnyé alakítja a csokoládét.
Skarlátvörös színű természetes multi vitamin kapszula, kellemes édes-savanykás ízével páratlan íz élményt nyújt.
Liofilizált gyümölcs darab, mely felejthetetlen zamatos, intenzív ízt hordoz magában.
Aki kóstolta más a friss fekete ribizlit, az tudja, hogy sokkal édesebb, zamatosabb, mint a piros ribizli. Jellegzetes megjelenése és domináns íze miatt önmagában is kitűnő feltét, a maga lila-piros színével, édes zamatával akár egyedül is megbolondítja a csokoládét.
Az érett piros színe,illata,és kitűnő zamata teszi felejthetetlenné.Esztétikai élményként leginkább a fehér és az étcsokoládéval harmonizál.
A meggy savanykás íze kiválóan harmonizál a csokoládé ízével. Az esztétikai szépsége már csak hab a tortán.
Kellemesen savanykás íze igen kellemes ízt ad az étcsokoládéval.
A csokoládé édes zamata, és a vörös áfonya savanykás íze páratlan íz élményt nyújt,mely kárminpiros színével esztétikai élménnyé alakítja a csokoládét.
Ez az etiópiai kávé rendkívül jó minőségű, erőteljes ízű és kitűnő az aromájú. Legismertebb fajtája az illatos, fűszeres Yrgacheffe.
A legjobb minőségű kakaóbab aprított változata egy kevés rózsaszirommal és vörösáfonyával kulináris élményt nyújt!
Egy csipetnyi téli hangulatot árasztó finom csemege, mellyel bárkinek bearanyozhatja a napját!
Egy igazi csábító csemege, mely a csokoládéban megfürdetve veszít a keménységéből, így bátran ráharaphatunk!
Trópusi ízek szerelmeseinek ajánljuk melynek formája mutatós, íze egzotikusan csábító, egy igazi különleges csemege!
A kókusz elhozza nekünk Dél Amerika különleges ízét,melyről állíthatjuk hogy a legínycsiklandóbb finomság!
A kókusz elhozza nekünk Dél Amerika különleges ízét,melyről állíthatjuk hogy a legínycsiklandóbb finomság!
A kellemesen puha, majdnem krémes állagú, intenzív ízű mag, mely nem véletlenül az ínyencek kedvenc diója!
A hihetelenül lágyan olvadó fehér csokoládéval különleges íze még intenzívebben érezhető!
A hihetelenül lágyan olvadó fehér csokoládéval különleges íze még intenzívebben érezhető!
Igazi kulináris élményt nyújtó,szemnek és szájnak is tetsző mézes földimogyorós feltétünkkel igazán különlegessé válik csokoládéja!
A napéltető erejét hordozza magában ez az értékes és hihetelenül egészséges mag !
Elegáns megjelenést biztosít ez a vékony, hosszúkás, vörösbarna színű, kellemes ízű, ehető egzotikus mag!
A különleges élénk zöld pisztácia kellemes aromája , illata különlegessé és látványossá teszi a csokoládét!
A magok királya méltán foglal helyet a csokoládé tetején! Szezám Tárulj!
Élénk zöld színe jellegzetes intenzív íze a csokoládé ízét remekül kiegészíti ! Páratlan esztétikai élményt nyújt a csokoládéval!
Ez a ropogós, rostos mag kellemes ellentétben áll a szájban szétolvadó csokoládéval. Egy kis gyümölccsel páratlan íz élményt biztosít!
Ez az etiópiai kávé rendkívül jó minőségű, erőteljes ízű és kitűnő az aromájú. Legismertebb fajtája az illatos, fűszeres Yrgacheffe.
Kellemes édes aromás utóíze, nyugtató illóolja, kiemeli a csokoládé jellegzetes ízét.
Szegfűszegre emlékeztető,fanyar illatú,pikáns ízű fűszernövény. Vörös rózsaszirommal párosítva kellemes megjelenésű csokoládét kapunk.
Az aztékok „fekete virága" egzotikus illatú és intenzív aromájú,ily módon ad kellemes pikáns ízt a csokoládénak.
A cayenne-i bors (helytelenül cayenne-bors) nem bors, hanem a csípős ízű Csili paprika fűszerként használt őrleménye.
A vékonyra felszeletelt szárított chili paprika igen dekoratív, csípős és intenzív ízű fűszernövény.
A csípő, maró chili, a boldogság hormonok termelődését fokozzák, éppúgy, mint a csokoládé. Így e kettő párosításával elérhetjük a kellő hatást.
A fűszerek királya, különleges, izgalmas, erős, lágy, pikáns, egzotikus, csípős, rafinált, tüzes, harmonikus, aromás, és fenséges.
A fahéj és a csokoládé kölcsönösen árasztja illatát, így különleges ízének és elegáns megjelenésének nehéz ellenállni.
A fehér bors jellegzetes illata, csípős aromája, valamint illóolajai teszik különlegessé a csokoládét.
A fekete só egyfajta természetes kősó, melyet Közép Indiában bányásznak. Fekete ribizlivel az ét csokoládé tetején igen elegáns megjelenésű.
A fodormenta vagy zöldmenta üdítően frissé varázsolja a csokoládét így nyújt Önnek különleges ízharmóniát.
Intenzív aromával rendelkezik amely egzotikus melengető ízt biztosít a csokoládénak.A keleti ízek kedvelőinek ajánljuk!
A "fűszerek királynőjének" kissé erős, fűszeres termésének illóolaja aromás jellegzetes és pikáns ízt kölcsönöz! Igazi ínyenc csemege!
Az ördögien csípős chili bármikor képes elcsábítani így ez az édes-csípős kombináció egyben kulináris élményt is nyújt
Első hangzásra elég bizarr, de érdemes kipróbálni. A fehér csoki tetején, néhány piros gyümölccsel páratlan élményt nyújt!
Jellegzetes illatát és aromáját a fahéj, szegfűszeg,szegfűbors, koriander,szerecsendió, szerecsendió virág fűszerek keverékei biztosítják
A csípő maró chili,a boldogság hormonok termelődését fokozzák,éppúgy, mint a csokoládé.Így e párosítással elérhetjük a kellő hatást.
Hódító gyönyörű színe, jellemzően édes illata mellett csípős borsos aromája alig érezhető. Esztétikailag acsokoládé tetején jól mutat !
Összetevők: rózsabors
Kesernyés, kissé égető, erősen aromás ízét a sok illóolaj adja. Ez a pikáns fűszer a leghatékonyabb ofrodiziákum
Kellemesen aromás, intenzíven illatos azonban igen erős fűszer ! Enyhén fahéjas borsos íze teszi a csokoládét igazi ínyenc falattá!
Kulináris használata mellett az íze határozott és erős, emiatt a fűszer páratlan és egyedülálló. Igazi ínyenc falat!
Színes cukorköntösbe burkolt apró puffasztott rizs szemek, melyek vidám megjelenést adnak a csokoládénak
A szerelem és a tavasz hírnöke,a termékenység,a szerelem jelképeA. pisztáciával és a málnával párosítva mennyei ízélményt ad.
A csokoládéval párosított indiai éjszakai jázmin illata pikáns, csábító, mennyei élvezet.
Különleges rózsaszirmokkal díszített csokoládé szemetgyönyörködtető, illata és ízélménye páratlan