Gyakran Ismételt Kérdések
Abban az időben, amikor még kislány voltam, nagynéném a svájci csokoládé gyárban cukrászként dolgozott. A nagy ünnepek közeledtével, mindig küldött 1-2 kg cukorkát, csokoládét. Ezeknek az íze még ma is emlékeim között él. Egyszer egy kis apró ajándékot rejtett el a csokoládéban. Izgalommal bontogattuk ki a csokoládékat, hogy minél előbb rátaláljunk a kis apróságra.
Felnőttként sokszor elgondolkodtam azon, hogy nagynéném példáját követve csokoládét készítek. A gondolataimat rövidesen tettek követték, így 2011-ben jelentkeztem a Belga csokoládé akadémia tanfolyamára, ahol az alaplépéseket elsajátítottam. Mivel az egészséges táplálkozás számomra fontos, ezért keresgélni kezdtem a piacon olyan alapanyag után, amelyik igazi kakaóbabból készül, és nem bevonó massza. Miután megtaláltam az igazi ízt, elkezdtem a családomnak születésnapra, karácsonyra, húsvétra… saját elképzelésem szerint csokoládét formálni. A kezdeti sikerek után úgy döntöttünk, hogy talán érdemes lenne ezeket a termékeket a mi kis chocolateriánkban forgalmazni.
S E Y C H E L L E a megfoghatatlan szépség…
A Seychelle sziget a világ legszebb pontja. Az a hely ahová az ember vágyik, amelynek sokszínű élővilágára nem volt jótékony hatással az emberi beavatkozás, hasonlóan más parányi ökorendszerekhez. Itt érinti meg az embert az érintetlen természeti környezet. Itt terem a Coco-de-Mer a világ legnagyobb magja. A medúzafa is csak néhány helyen fedezhető fel, mivel ez a különös és ősi növény ellenállt minden szaporítási kísérletnek.Aki már egyszer felkereste Seychelles-t, az többé nem tudja elfelejteni és minden vágya, hogy ismét láthassa ezt a gyönyörű szigetvilágot.
Arra törekszem, hogy aki termékünket választja, többé ne tudja elfelejteni, és vágyat érezzen arra, hogy ismét megkóstolhassa.
Termékeimet belga csokoládé pasztilla alapanyag felhasználásával készítem. A feldolgozás során a túlkristályosított pasztillákat először felolvasztom, majd temperálom. A technológiai előírásoknak megfelelően egy-egy adott hőmérsékleten kialakítom a tejcsokoládé, az étcsokoládé és a fehércsokoládé kristályszerkezetét. Ezt követően kerülnek a csokoládék a hűtőszekrénybe, ahol néhány órán keresztül pihennek. Miután a hűtőszekrényből kivett csokoládék átvették a környezeti hőmérsékletet sor kerülhet csomagolásra.
Csokoládé alapanyagaink a világ legnagyobb prémium csokoládét gyártó vállalatától, -Belgiumból - vásároljuk.A tejcsokoládés termékek kiváló zamattal rendelkeznek, mely Equador jellegzetes klímájának és különleges termőföldjének köszönhető. Az étcsokoládés termékben domináns kakaó íz fedezhető fel némi keserű aromával, bourbon vanília citrusos, fahéjas gyömbéres ízjegyekkel.A fehér csokoládés termékek 100% kakóvajból készültek, melynek krémességét a vanília zamata teszi különlegessé.
Csokoládéink minősége és íze önmagában is különleges élmény, ezért lehetőség van arra is, hogy dekoráció nélkül is megrendelhesse.
Nagyon szívesen várunk javaslatokat, ötleteket, melyek - amennyiben lehetséges –bevezetésére kerülnek. Vegye fel velünk a kapcsolatot a csoki@acsokolade.hu e-mail címen. Ezt követően mérlegelünk, és ha a mi tetszésünket is elnyerte, bővíteni fogjuk választékunkat.
Mindegyik csokoládénk gluténmentes. A tejcsokoládé és a fehércsokoládé azonban tartalmaz laktózt. Az étcsokoládé elvileg nem, viszont mivel olyan chocolateriában készül, ahol tej- és fehércsokoládét is feldolgozunk, ezért felhívjuk a figyelmet, hogy előfordulhat, hogy az étcsokoládé is tartalmaz laktózt!
Amennyiben bármely más allergénnel kapcsolatban kérdése van, kérjük, forduljon hozzánk bizalommal a csoki@acsokolade.hu e-mail címen.
A rendelést követően a csokoládé elkészítése a lehető legrövidebb időn belül, de maximum három munkanapon belül elkezdődik, melynek időtartama egy nap. A megrendeléstől számítottan a csokoládék kézhezvétele maximum 5-7 munkanapon belül várható. Amennyiben ez bármilyen oknál fogva nem megoldható, felvesszük Önnel a kapcsolatot a megadott telefonszámon vagy e-mailben és tájékoztatjuk a lehetőségekről.
Csomagolási és szállítási költség
0-15000.- Ft-ig 830.-Ft
15 000.- Ft-tól ingyenes
Viszonteladó partnereinknek
50 000.-Ft –ig 1185.- Ft
50 000.- Ft fölött vásárlása esetén ingyenes.
A fenti árak tartalmazzák az ÁFÁ-t, és csak Magyarországon történő kiszállítás esetén érvényesek. Külföldi szállítás esetén
pontos cím ismeretében tudunk árajánlatot adni, ezzel kapcsolatban keresse ügyfélszolgálatunkat a csoki@acsokolade.hu e-mail címen.
A szállítási költség tartalmazza a csomagolási költséget is.
A nyári napokban amennyiben a külső hőmérséklet jelentősen megemelkedik, speciális csomagolásban szállítjuk a csokoládékat. A nyári hónapokban kérjük, hogy olyan címet adjanak, meg ahol a csomagot egészen biztosan át tudják venni, mivel a nyári csomagolás maximum 24 órán keresztül védi a csokoládét a megolvadástól!
Igen, chocolateriánkban (2800 Tatabánya, Banyi János út 53/c ) személyes átvételre is lehetőség van , telefonon vagy e-mailben való egyeztetés után.
Többféle fizetési mód közül tud választani.
1.) Az előre utalás során a megadott bankszámlaszámra kérjük elutalni a fizetendő összeget. Amint jóváíródik a számlánkon a fizetendő összeg, elkészítjük a csokoládékat.
2.) Utánvétes fizetési lehetőséget is biztosítunk. Ebben az esetben a futár részére kell a feltüntetett összeget készpénzben kifizetni.
Minimum 50 darab rendelés esetén kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a csoki@acsokolade.hu e-mail címen, és a pontos igény alapján egyedi árajánlatot adunk.
Természetesen, erre is többféle megoldást kínálunk. Kisebb rendelési mennyiség esetén az Ön igényeinek megfelelően javasoljuk a meglévő csomagolást még egyedibbé tenni. Nagyobb rendelés estén (500 darabtól) teljesen egyedi tervezésű csomagolódobozt javaslunk.
Ajándékozza meg dolgozóit, alkalmazottait, partnereit teljesen testreszabott különleges csokoládéval!