acsokoládé > Édes apróságok

Édes apróságok

Műhelyemben kézzel készítem a csokoládé nyalókákat, melyek alapanyagai a Bourbon vaníliás fehér csokoládé, a magas kakótartalmú ( 67%) Madagaskari étcsokoládé, valamint a zamatos, krémesen szétomló tej ízét hordozó 39% kakaótartalmú Arriba tejcsokoládé .

 

Tájékoztatjuk, hogy a honlap sütiket (cookie-kat) használ anonimizált látogatottsági információk gyűjtése céljából, valamint bizonyos szolgáltatások nélkülük nem lennének elérhetőek. A sütikről, valamint ezek engedélyezéséről és tiltásáról itt tájékozódhat. Amennyiben a süti használatát nem engedélyezi, úgy kérjük, végezze el a szükséges beállításokat a számítógépe böngészőjében. A honlap további használatával hozzájárulását adja a sütik tárolásához és felhasználásához.
Értem Részletek